Saturday, 26 February 2011

Abdul Qaiyum & ???

AWAK...
Mula2 saya pandang awk....awk dok diam je.....nape awk?saya cuba rapat2 dengan awk....tapi saya takut awk dh ada boyfriend.....
AWAK....
Saya terpikat kat awk lah....saya nak number telefon awk boleh tak??tapi saye takut awk marah jew....saya cuba berani kan diri...akhirnye dpt jugak number telefon awk...saya happy sangat....
AWAK....
Terima Kasih sbb bg number telefon kt saya....malam tu saya on9...pastu saya nmpak awk on....saya chat dng awk....saya ckp kt awk...."AWAK SAYA NAK KAPEL DENGAN AWK BOLEH".....pastu awk antar"BOLEH JEW"
AWAK...
Masa tu saya happy sangat terima kasih ekk awk....dah hampir 6 bulan saya kapel dengan awk....tapi pada pertengahan bulan 12....awk mintak clash.....nape awk???sejak awk sekolah bangsar awk jadi lain.....
AWAK...
Nape awk buat saya mcm nie awk ...kawan saya ckp awk dah ada orang lain btol kew??kalu btol xsangka lah awk buat mcm nie....:(.....saya sedih sgt awk.....namun ape kah daya orang dah benci......
0key lah Terima kasih kerana sudi kawan dengan saya
~Abdul Qaiyum~13
                                                         

2 comments: