Saturday, 26 February 2011

Abdul Qaiyum & ???

AWAK...
Mula2 saya pandang awk....awk dok diam je.....nape awk?saya cuba rapat2 dengan awk....tapi saya takut awk dh ada boyfriend.....
AWAK....
Saya terpikat kat awk lah....saya nak number telefon awk boleh tak??tapi saye takut awk marah jew....saya cuba berani kan diri...akhirnye dpt jugak number telefon awk...saya happy sangat....
AWAK....
Terima Kasih sbb bg number telefon kt saya....malam tu saya on9...pastu saya nmpak awk on....saya chat dng awk....saya ckp kt awk...."AWAK SAYA NAK KAPEL DENGAN AWK BOLEH".....pastu awk antar"BOLEH JEW"
AWAK...
Masa tu saya happy sangat terima kasih ekk awk....dah hampir 6 bulan saya kapel dengan awk....tapi pada pertengahan bulan 12....awk mintak clash.....nape awk???sejak awk sekolah bangsar awk jadi lain.....
AWAK...
Nape awk buat saya mcm nie awk ...kawan saya ckp awk dah ada orang lain btol kew??kalu btol xsangka lah awk buat mcm nie....:(.....saya sedih sgt awk.....namun ape kah daya orang dah benci......
0key lah Terima kasih kerana sudi kawan dengan saya
~Abdul Qaiyum~13
                                                         

Friday, 25 February 2011

Mula2 masuk BB .??

Bangun pagi aku dh cuak dh nk pergi sekolah BB .....pastu  sampai sk0lah nmpak epul fuhh!!!lega dpt jumpe epul ....pastu ckgu panggil aku dng epul ....pastu  ckgu check kertas UPSR ...nk tentu kan kelas ....
Pastu epul dpt kelas 1 ADIL ....pastu geliran aku pulak .... dlm hati aku ckp "MINTAK2 LAH DPT KELAS SAMA DNG EPUL ..."pastu ckgu ckp aku dpt kelas 1 SABAR ....perhhh ....gila sedih ...siot .....
selamat kelas sabar tu ramai aku kenal .....pastu pergi kelas ....ckgu ong B B ...panggil aku naik atas ....pastu aku naik atas ...depan2 kelas SABAR . ....pastu masuk jew ....perhh bapak malu sial .....
pastu ckgu ong B B ckp name sape ?
QAIYUM:Abdul Qaiyum
CIKGU:ayah awak xada ke .?
QAIYUM:ada ?
CIKGU:hah ...ckp lah name ayah sekali ...
aku pun gelakk HAHA .. pastu aku ckp
Abdul Qaiyum Bin Abdul Rahim .....
pastu aku dahlah dudk depan sekali .......pastu esk tu ari sabtu ....ada ombakkan kelas .....aku pikir dpt kelas lain tgk name kt kelas SABAR ...name aku first sekali ...perghh ...selamat ada azrul .....ermm okey lah cerita aku pun dh abis byee
~Abdul Qaiyum~

Selamat Datang Ke Blogspot

Terima kasih kepada Laila Natasha sebab buat kan aku blog nie .....boleh lah aku ceritakan pengalaman aku kt dlm blog nie.......boring...boring...boring........mane kwn2 lame x dengar cerita ape2 pun
  1. Khairil Anas ...
  2. Haify Haikal ...bila kau nk balik
  3. Alya...lame tak jumpe
  4. Laila...lagilah dudk dekat je tapi x penah2 jmpe...
  5. aina...nie jg ckp lah sombong ?
  6. farihah...ermm nie pun same sombong ..
mane lah korang pergi ....dh lame btol lah kita tak jumpe ....aku rase sukan tahunan SKBP 2011 mesti ramai dtg....okey lah lagi pun aku dh ngantok byee
Abdul Qaiyum ~