Thursday, 18 August 2011

Hati Saya Ada Awak !

Benarkah cinta boley didefinisikan dengan kasih sayang ? atau kasih sayang boley didefinisikan dengan cinta ? Persoalan ini sering timbul di fikiran aku..mengapa perlu ada kasih sayang tapi dibalas dengan jiwa yg kosong ? saya sayang awak tapi kenapa awak tak boley nak sayang saya cam ne saya sayang kt awak ?

Monday, 23 May 2011

Pening!

Cikgu Aswad:Kelas , 2+6 berapa ? Siapa yang tahu , sila angkat
                      tangan .
(Semua murid berebut-rebut mengangkat tangan,kecuali badrul yang jarang mahu menjawab soalan.Cikgu Aswad meminta pelajar itu menjawab.)
Cikgu Aswad:Badrul,apa jawapannya ?
Badrul:Dua belas,cikgu!
(Satu kelas ketawa)
Cikgu Aswad:Siapa yang ajar kamu nie ? Biar saya pergi jumpa dia.
Badrul:Pakcik saya cikgu!
Cikgu Aswad:Di mana pakcik kamu tinggal ?
Badrul:Dia tidak ada di sini,cikgu.Dia ada hospital Bahagia, Tanjung Rambutan cikgu!
Cikgu Aswad:Laaa...macam-macam hal.(Sambil menggaru-garu kepalanya tidak berapa BOTAK)
                                                  Assalamualaikum :)

Friday, 20 May 2011

Ayat!

Teruna:Akhirnye inilah saat yang aku tunggu sekian lama.
Dara:Apakah kau rela kalau aku pergi ?
Teruna:Tentu tidak!Jangan sesekali kau berfikiran begitu!
Dara:Apakah kau mencintaimu?
Teruna:Tentu! Selamanya akan tetap begitu!
Dara:Apakah kau benar pernah berlaku curang?
Teruna:Tidak!Aku tak akan melakukan hal seburuk itu!
Dara:Mahukah kau menciumkku ?
Teruna:Ya!
Dara:Sayangku!
Selepas 15 tahun berkhawin.
Baca dari bawah ke atas ...
                                                     Assalamualaikum :)

Thursday, 19 May 2011

Gagap

Pada suatu hari di kaunter tiket bas...
Jailani:Bbbbbas kkkke KKKuala LLLumpur
            dddddddah ssssampai kkkke bbbelum ?
Jailani:Bbbbbas kkkke KKKuala LLLumpur
            dddddddah ssssampai kkkke bbbelum ?
(Namun masih tiada jawapan.Jailani terus menghentak kaunter dan berlalu dengan perasaan yang marah .
    Mad Din yang beratur di belakang Jailani hairan melihat gelagat kerani itu ) .

Mad Din:Kenapa encik takk jawab pertanyaan die,Kesian kat dia .
Kerani:Ssssaya nnnak jjjjawab mmmmacam mmana ? Nnnnti dddia kkkata sssaya ppperli dddia ..
                                       
                                               Assalamuailaikum :)

Wednesday, 18 May 2011

Hari Nie Exam Sejarah,Math 1,Math 2....

Sampai Sekolah jew lepak kantin...makan-2 jap...pastu 7:15 pagi , pegi tapak perhimpunan....Nyanyi lagu Negaraku dng Lagu wilayah .... pastu masuk kelas.....Lepak-2 ckgu datang ...Periksa Sejarah start kol 8:20 smpai 9:30 .... pastu REHAT ....pastu Periksa seterusnyee Math paper 1 ....Boley guna calculate Math 1 jew Math 2 tall boley :) ...pastu 12:05 Math 2 pulak ...Susah doe! pastu 1:50 balik ...
Shahdan dnng Aiman nk gaduh ....pastu Telinga carik pasal ...Aiman gaduh dng telinga ....lepas gaduh g Mcd ... pastu jumpe Black dng awek die CUN+HOT! .. haha !! pastu Balik...Alip pulak gaduh Telinga ....Kitaorg tahan ...tengah-2 jalan tuw ...Pastu sampai Blok 8 lepak jap ...Panas kan .!! Aiman gaduh dng Telinga kt taman ...!! pastu rasydan ckp "azam aku balik"....pastu Tiba-2 rasydan mcm kena kejar anjing jew ...pastu die lari ckpp kt epul
Rasydan:Epul-2!! ada org maen ROMEN !! sumpah!!
Epul:haha ! mana-2!! takkyah ramai-2
Rasydan:Tu-2!!..
    Keling tengah Berciuman! eeee ! laki tu sekolah laen pulak tu ....! Pempuan Gigi besar! Laki JULING ! haha ....Okey ar nk Pegi PASAR MALAM lah ..byeee
                                                             Assalamuailaikum :)

Monday, 16 May 2011

Hari Nie Exam Sains!

Hari ini sc paper 2 susah doe!Ada yg aku tinggal kan!ada yg xbuad! eh sama je 2 tu :P .... firdaus noor . bg jawapan kt aku ... angkat kertas tinggi-2! pastu puteri nampak! :) jelah .. pastu azrul buad bising jew .... Sampai ckgu dh begang punn ada ...sc paper 1 boleh lah .. susah lah jugakkk ...
Amir ckpp sc paper 2 senang ....Gila kau! mcm nk pecah pale otak aku nie nk memikir!
Tulah mak suruh ulang kaji xnk ! kan dh xleh jawab ....hehe :P . Aku dh lama takk layan blog nie!
Ermm bosan+boring...........Bila lah nk jumpa korang nie ? bape lama kita takk berjumpe nie ? bape lama doee ?! ermm okey ar TAK ADA MOOD!
                                                       

                                                            Assalammualaikum :)